Faq

För att beställa utbildning, börja med att välja de kurser du är intresserad av för dig själv eller för din personal. Du kan hitta kursinformation på vår webbplats under "Kurser".

När du har valt de kurser du vill beställa, klicka på "Lägg till i kundkorg" knapp för att lägga till kursen i din kundkorg. Du kan lägga till flera kurser med olika antal kursdeltagare i kundkorgen innan du genomför din beställning.

När du har lagt till alla önskade kurser i din kundkorg, gå till kundkorgen genom att klicka på "Kundkorg". Granska din beställning och följ instruktionerna för att ange din kontaktinformation och eventuell ytterligare information som behövs. Klicka sedan på "Slutför beställning" för att skicka din beställning.

Efter att du har slutfört din beställning kommer vi att skicka en faktura till den angivna e-postadressen eller postadressen. Fakturan kommer att innehålla all nödvändig betalningsinformation, såsom förfallodatum och betalningsalternativ.

Ja, du kan beställa utbildning för både privatpersoner och företag. Om du beställer för ett företag, se till att ange företagets information, såsom organisationsnummer och fakturaadress, när du slutför din beställning.

Efter att du har skickat din beställning, kommer du vanligtvis omgående att få en bekräftelse via e-post. Om du inte har fått någon bekräftelse inom några minuter, vänligen kontakta vår kundtjänst för att säkerställa att din beställning har gått igenom.

Om du behöver avboka eller ändra din beställning, vänligen kontakta vår kundtjänst så snart som möjligt. Beroende på när du kontaktar oss och vilka ändringar du vill göra, kan det vara möjligt att avboka eller ändra din beställning. Observera att vissa kurser kan ha särskilda avboknings- och ändringsvillkor.

Ja, vi erbjuder ofta grupprabatter för företag som beställer utbildning för flera anställda. För mer information om grupprabatter och hur du kan ansöka om dem, vänligen kontakta vår kundtjänst eller besök vår webbplats för mer information om företagsutbildningar och rabatter.

När din beställning är bekräftad, kommer du få ett epostmeddelande med inloggningsuppggifter.

Copyright KJEJ Tech AB 2024 -- Privacy Policy - Terms of Services